Web-aplikacija za pretraživanje imenika digitalnih certifikata : diplomski rad - Škoflić, Ivan Domagoj (I. Škoflić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Digitalni certifikati važan su dio infrastrukture javnog ključa koji omogućuju povezivanje para ključeva s određenom osobom. Digitalni certifikati pohranjuju se u LDAP imenike, a kao takve moguće ih je pretraživati po različitim kriterijima. Prema zahtjevima naručitelja, napravljena je web-aplikacija za pretraživanje imenika digitalnih certifikata. Omogućeno je pretraživanje prema različitim kriterijima koji se mogu međusobno kombinirati (naziv, serijski broj, organizacija, vrijeme važenja certifikata i slično) te dohvat certifikata na osobno računalo. Također, moguć je pregled imenika u obliku stabla i prikaz i dohvat lista opozvanih certifikata. Aplikacija se može konfigurirati, npr. definiranje naziva i adresa imenika, lista opozvanih certifikata, često korištenih ishodišnih grana i slično.