Sustav daljinskog upravljanja i nadzora glavnog razvoda odašiljača Čelavac primjenom komunikacijskog procesora CP 343-1 : diplomski rad - Mihajlović, Jelena (J. Mihajlović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Diplomski rad nudi rješenje daljinskog nadzora i upravljanja glavnog razvodnog ormara. Opisani su zahtjevi projekta koje je potrebno poštivati kao i oprema korištena prilikom njegove implementacije. Projekt je sastavljen u dvije programske razine, program na razini PLC-a (Step 7) te program na razini korisničkog sučelja (Java). Ove dvije razine su međusobno povezane i sklopljene u simulator sustava. U radu se detaljno opisuje logika Step 7 programa i Java programa te njihova interakcija i povezivanje sa stvarnim komponentama. Konačan rezultat je korisničko sučelje za daljinsko upravljanje kojemu je moguće pristupiti iz web preglednika.