Simulacijski model sustava dizala realiziran u programibilnom logičkom kontroleru : diplomski rad - Konta, Jakov (J. Konta, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Rad opisuje simulacijski model sustava dizala koji se sastoji od tri dizala. Svakim dizalom se nezavisno upravlja dok se zahtjevi s kata dodjeljuju jednom od dizala uzevši u obzir najkraći odaziv. Sve funkcije, korištene u upravljanju dizalima, pisane su u STL programskom jeziku i organizirane u funkcijske blokove koristeći Graph programski jezik. Konačno, cjelokupan sustav je testiran i verificiran u WinCC okruženju.