Zajednička izgradnja elektroničko komunikacijske infrastrukture i povezane opreme u pokretnoj mreži : [specijalistički rad] - Vidlička, Ivan (I. Vidlička ; Sveučilište u Zagrebu, Centar za poslijediplomske studije, 2016)
Ovim radom se nastojalo ukazati na značaj zajedničkog korištenja elektroničko komunikacijske infrastrukture i povezane opreme operatora u pokretnim mrežama. Ovim specijalističkim radom se također, nastojalo prikazati da planiranje, gradnja /korištenje zajedničke elektroničko komunikacijske infrastrukture i povezane opreme u pokretnoj mreži nije jedinstven i zatvoren skup pravnih pravila i ekonomskih pokazatelja već je ista zbog same prirode i interdisciplinarni odnos (pravni, ekonomski i tehnički) koji obuhvaća područje pravnog reguliranja, ekonomske računice kao i tehničkog omogućavanja navedene gradnje. Specijalistički rad je analizirao postojeću zakonsku regulativu i usklađenost hrvatskog zakonodavstva sa Europskim pravom, te je na temelju takve analize ponudio nove prijedloge kojima bi se omogućio dalji razvoj elektroničko komunikacijske infrastrukture i povezane opreme u pokretnim mrežama.