Odašiljačko sklopovlje za sondu s rotirajućim poljem vrtložnih struja : diplomski rad - Marušić, Marko (M. Marušić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom diplomskom radu osmišljeni su i funkcijski ispitani sklop i programska podrška trokanalnog sinusnog generatora temeljenog na sklopovima za direktnu digitalnu sintezu i mikrokontroleru ARM. Osmišljena je serijska komunikacija sklopa i računala te je smišljen protokol za komunikaciju temeljen na USART sučelju. Također, proučena je mogućnost izvedbe trokanalnog pojačala snage na koje bi se spajalo odašiljačko sklopovlje. Pozornost je stavljena i na kvalitetnu tehničku dokumentaciju.