Web-aplikacija za vizualizaciju toka podataka u realnom vremenu : diplomski rad - Brlas, Goran (G. Brlas, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog diplomskog rada je izrada programskog sustava koji se bavi vizualizacijom podataka o telefonskim pozivima registriranim korisnicima kroz web-aplikaciju. Programski sustav sastoji se od nekoliko dijelova -relacijske baze podataka u kojoj su spremljeni simulirani podaci o pozivima, NoSQL baze podataka s podacima o korisnicima te web-aplikacije. Za izradu web-aplikacije korišteni su HTML, CSS, Bootstrap te JavaScript.Ovaj rad sadrži opis svakog pojedinog sustava, korištenih vrsta vizualizacije te funkcionalnosti web-aplikacije uz upute za njeno korištenje.