Baza podataka i web-aplikacija poduzeća za iznajmljivanje automobila : završni rad - Anić - Antić, Matija (M. Anić - Antić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je osmišljena i kreirana baza podataka te web-aplikacija za poduzeće za iznajmljivanje automobila. U bazu podataka spremaju se svi podatci o vozilima, poslovnicama, modelima, ponudama, zaposlenicima te strankama. Web-aplikacija omogućava unos, izmjenu, pregled te brisanje podataka. Programski sustav se sastoji od baze podataka i web-aplikacije. Baza podataka je implementirana korištenjem MySQL sustava za upravljanje relacijskim bazama, a za web aplikaciju su korištene tehnologije : Java, JSF, Primefaces framework, CSS te XHTML. Ovaj rad u svojoj dokumentaciji sadrži opis obrazaca uporabe, opis ER modela te relacijskog modela baze podataka i korisničke upute.