Sustav za vođenje iznajmljivanja nekretnina : diplomski rad - Anić - Antić, Matija (M. Anić - Antić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je osmišljena i kreirana baza podataka te web-aplikaciju za vođenje iznajmljivanja nekretnina. U bazu podataka se spremaju svi podatci o korisniku, nekretninama, ugovorima o iznajmljivanju, oglasima te o osobama koje iznajmljuju određenu nekretninu. Sustav omogućava pregled, izmjenu, unos te brisanje podataka te dodatne mogućnosti kao prikaz na zemljopisnoj karte te kreiranje izvještaja. Sustav se sastoji od baze podataka, poslužitelja i klijentske aplikacije. Baza podataka implementirana je korištenjem sustava PostgreSQL, poslužitelj korištenjem JavaScript-a i Node.js izvršnog okruženja, a klijentska aplikacija korištenjem React.js JavaScript biblioteke. Ova dokumentacija sadrži obrasce uporabe, opis ER modela baze podataka i relacija baze podataka, opis poslužitelja i njegovih pristupnih točaka te opisuje klijentsku aplikaciju i korištene tehnologije.