Izrada sustava za podršku rada osiguravateljima automobila : diplomski rad - Arnautović, Zlatan (Z. Arnautović, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je izraditi web aplikaciju koja upravlja poslovnim rješenjima tvrtke koja se bavi osiguravanjem automobila. Korisnicima treba biti omogućeno pristup aplikaciji preko internet preglednika kao i intuitivno korisničko sučelje putem kojeg korisnici mogu upravljati i imati pregled nad poslovnim procesima. Aplikacija treba biti dostupna u svakom trenutku što omogućava korisnicima uvid u podatke kao i unos novih podataka u bilo kojem trenutku. Putem aplikacije korisnici prate i kontroliraju određeni slučaj od nastajanja do završetka gdje u toku života jednog slučaja korisnicima je omogućeno kreiranje samog slučaja, izrada predračuna, planiranje popravka po određenim lokacijama, izrada računa kao i uređivanje svih navedenih stavki.