Zaštita srednjenaponske distribucijske mreže : diplomski rad - Babić, Marin (M. Babić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U diplomskom radu sam opisao vrste kratkih spojeva koje mogu nastupiti. Naveo sam načine zaštite srednjenaponskih postrojenja i koji je zadatak relejne zaštite ako nastupi poremećaj ili kvar. Detaljno sam opisao kako se štite pojedini elementi postrojenja. Korišteni relej za zaštitu je KONPRO RIUX 621. Relej proizvodi tvrtka Končar, relej ima široki spektar zaštitnih funkcija.