Sustav za planiranje studija : završni rad - Banović, Vlaho (V. Banović, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Izrađena je web aplikacija koja omogućuje korisniku pregled svih mogućih studija, njihovih predmeta i preduvjeta te studentovih ispunjenih i upisanih kolegija kao i preporuku daljnjih predmeta za upis. Aplikacija omogućuje studentu vizualni prikaz svih navedenih funkcionalnosti. Oblikovana je baza podataka koja obuhvaća studijske programe, predmete i njihove preduvjete te podatke o studentovim ispunjenim nastavnim obvezama i upisanim predmetima. Sustav je implementiran koristeći programski jezik PHP dok je relacijska baza podataka izrađena u alatu MySQL.