Umetanje računalno generiranih objekata u snimku prirodne scene : završni rad - Brusač, Mislav (M. Brusač, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ideja rada bila je opisati proces praćenja pokreta, upute i pravila kojih se treba pridržavati tijekom rada te cijela procedura umetanja računalno generiranog objekta u snimku prirodne scene. Softver koji se koristi u svrhu montiranja 3D modela u snimku je Blender, besplatni alat otvorenog koda.