Predviđanje sekundarne strukture proteina : završni rad - Cikojević, Zvonimir (Z. Cikojević, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom završnom radu cilj je bio proučiti problem predviđanja sekundarne strukture proteina nekim od algoritama strojnog učenja. Uz kratki uvod u biološku i računarsku pozadinu problema, predstavljen je način rješavanja popraćen rezultatima koji su prikazani tablično i grafički.