Analiza kretanja igrača u ravnini terena na temelju videozapisa sportske utakmice : završni rad - Bundović, Ante (A. Bundović, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisana je ideja i postupak detekcije nogometnih igrača u videozapisu nogometne utakmice te analiza njihovog kretanja na slici tlocrta igrališta. Objašnjena je primjena i potreba za programom takve vrste.