Primjena programskog paketa LabVIEW modul u realnom vremenu u elektroenergetici : završni rad - Cmuk, Marko (M. Cmuk, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Opisano je osnovno LabVIEW programsko okruženje. Dan je pregled osnovnih tipova podataka i podatkovnih struktura koje su neophodne za izgradnju složenijih sustava. Prikazan je LabVIEW modul u realnom vremenu kao proširenje osnovnog programa pomoću kojeg se mogu ostvariti razni sustavi upravljanja. Na kraju je prikazan primjer upotrebe LabVIEW modula u realnom vremenu na sustavu za praćenje položaja sunca. Opisani su sastavni dijelovi sustava i objašnjen je princip rada.