E-jelovnik : završni rad - Eržišnik, Paulo (P. Eržišnik, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Pomoću Microsoft-ovih tehnologija, ASP.NET, C#, Microsoft SQL Server i Visual Studio te standardnih Web tehnologija, HTML, JavaScript i CSS, napravljene su Web stranice pomoću kojih vlasnici restorana na jednostavan način mogu urediti ponudu restorana. Vlasnici restorana također mogu svojim djelatnicima otvoriti račune za pristup sustavu za uređivanje ponude te tako mogu proslijediti taj zadatak na svoje djelatnike. Djelatnici sa svojim računima ne mogu mijenjati osnovne informacije o restoranu niti dodavati, brisati ili mijenjati račune ostalim djelatnicima. Gosti restorana mogu pregledati ponudu restorana jednostavnim odlaženjem na Web stranicu restorana putem bilo kojeg elektroničkog uređaja koji ima Web preglednik. Gosti također mogu odabrati jela koje žele, naručiti te dobiti ispis cijene pojedinog jela i cijene ukupne narudžbe. Zanimljiva funkcionalnost e-jelovnika je to da je moguće pojedino jelo označiti kao trenutno nedostupno te se ono neće pojavljivati na e-jelovniku iako će ostati zapamćeno u sustavu kako ne bi bilo potrebno više puta dodavati i brisati isto jelo iz ponude kada jelo bude ponovno dostupno.