Upravljanje dubinom umjetnih školjki : završni rad - Vidović, Kristijan (K. Vidović, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Koristeći FreeRTOS operacijski sustav obavljena je kalibracija plovnosti umjetnih školjki. Pomoću dobivene kalibracije i senzora tlaka realizirano je upravljanje dubinom. Naredbe i parametri upravljanja šalju se putem SMS poruka.