Bilježnica za praćenje pregledavanja Interneta : završni rad - Černeka, Vana (V. Černeka, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad bavi se elektroničkim osobnim bilježnicama. U sklopu rada napravljen je dodatak za web preglednik čije su osnovne funkcionalnosti: automatsko bilježenje sadržaja pregledavanja i pretraživanja Internetskih web stranica te pregled sadržaja vlastite bilježnice i interakcija s pohranjenim podacima. Bilježnica pruža pregled bilješki vezanih uz povijest pretraživanja.