Modeli za predviđanje religijske pripadnosti autora teksta : diplomski rad - Brassard, Ana (A. Brassard, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu odrađen je zadatak klasificiranja korisnika mrežnog foruma “Reddit” koji sudjeluju u debatama religijske tematike u podforumu “/r/DebateReligion” po njihovom religijskom opredjeljenju. Podaci su prvo obrađeni da bi se kreirao popis religija koje će se klasificirati, što je rezultiralo ukupno dvadeset i jednom klasom. Klase su iznimno neuravnotežene po broju korisnika u njima, te uz to ih ima velik broj. Izgrađen je sustav koji predviđa metodom glasovanja temeljnih klasifikatora koristeći LIWC značajke: skup 210 strojeva potpornih vektora, po jedan za svaki par klasa.