Web-katalog asistivnih digitalnih rješenja : završni rad - Dudaković, Fran (F. Dudaković, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Kao pomoć osobama s teškoćama razvijena je aplikacija u obliku web kataloga koja omogućava pretraživanje i filtriranje digitalnih asistivnih rješenja. Aplikacija ima administrativno sučelje koje omogućava nadogradnju s novim rješenjima ili modifikacije u slučaju promjena. Filtriranje se odvija prema kategorijama rješenja kao što su vrsta poteškoće, mjesto primjene, vrsta primjene itd. Također je implementirana statistička analiza rješenja iz kataloga gdje korisnici mogu vidjeti koliko rješenja postoji za određenu kategoriju.