Programski sustav za skladište kvarljive robe : završni rad - Đuran, Tea (T. Đuran, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je izrada programskog sustava za skladište kvarljive robe. U skladištima kvarljive robe se nalaze proizvodi s ograničenim rokom trajanja, stoga je nužno upravljati zalihama na skladištu kako ne bi došlo do propadanja proizvoda uslijed isteka roka. Programski sustav se sastoji od transakcijske baze podataka i skladišta podataka koji su implementirani koristeći Oracle Database, te analize podataka iz skladišta za koju se koristi alat Tableau. Ovaj rad sadrži opis modela baza podataka, procedura i okidača koji se koriste za upravljanje podacima, procedure koje se koriste za prijenos podataka iz transakcijske baze u skladište i primjere grafičkih analiza koje se mogu izvršiti nad podacima u skladištu.