Jednostavan mrežni simulator : završni rad - Grbić, Marin (M. Grbić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Jednostavan mrežni simulator predstavlja pojednostavljeni tip simulatora. Unatoč svojoj jednostavnosti njime je moguće izgraditi mrežu, izraditi određene konfiguracije te generirati elementarni promet. Praćenje prometa omogućeno je na svakom sučelju. Nudi se prikaz podataka svih bitova koji su prošli kroz sučelje. Zbog svoje jednostavnosti i intuitivnog grafičkog sučelja, poželjno je Jednostavni mrežni simulator koristiti u edukativne svrhe kao uvod u tumačenje načina rada komunikacijskih mreža.