Analiza i grafički prikaz ponašanja korisnika na web-sjedištima : diplomski rad - Eržišnik, Paulo (P. Eržišnik, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad bavi se praćenjem korisnika na web-sjedištima u svrhu stvaranja boljeg iskustva budućim korisnicima. Iznosi se pregled i usporedba dva najpopularnija rješenja za praćenje korisnika te se opisuje i daje detaljan pregled mojeg rješenja. Budući da se dio rješenja zasniva na Mozilla Firefox ekstenziji također daje se općeniti opis rada i strukture ekstenzije za Mozilla Firefox preglednik.