Izvedba sklopa za prospajanje Ethernet okvira korištenjem programirljivih logičkih sklopova : diplomski rad - Medić, Zvonimir (Z. Medić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu rada istraženo je kako koristiti i proširiti referentni sklop za prospajanje Ethernet okvira na platformi NetFPGA. Napravljeno je proširenje koje ovisno o stanju registra na pločici promijeni izlazni port paketa neovisno o njegovoj MAC adresi kako bi se pokazala mogućnost manipulacije ulaznim paketima te rad s registrima na pločici.