Primjena simulatora PWR elektrane za potrebe edukacije : završni rad - Milobar, Juraj (J. Milobar, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U završnom radu je ispitana mogućnost primjene PCTran simulatora PWR elektrane za potrebe edukacije. Dan je opis matematičkog modela i grafičkog sučelja simulatora. Pouzdanost rezultata simulacije za dva karakteristična tranzijenta provjerena je usporedbom s od prije dostupnim rezultatima programa RELAP5.