Aplikacija za analizu kvalitete lozinki : završni rad - Gojak, Mateo (M. Gojak, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je obrađen proces izgradnje kvalitetne i sigurne lozinke, objašnjen način funkcioniranja brute-force napada i napada rječnikom te opisana implementirana aplikacija za analizu lozinke za mobilne uređaje s operacijskim sustavom Android. Također, opisani su i poznati alati za brute-force napade te napade rječnikom. U radu je korišten i detaljno objašnjen osmišljeni algoritam koji aplikacija koristi prilikom računanja postotka kompleksnosti lozinke. Na kraju rada se nalazi poglavlje koje opisuje način korištenja implementirane aplikacije te slike svih ekrana aplikacije.