Uporaba Kinect uređaja za 3D rekonstrukciju objekta iz više pogleda : završni rad - Grizelj, Domagoj (D. Grizelj, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad nudi pregled uređaja i metoda za 3D rekonstrukciju. Naglasak je stavljen na Microsoft Kinect kojem je obrađen princip funkcioniranja. Obrađuje se metoda registracije površine, te uspoređuju različiti algoritmi.