Sustav upravljanja i nadzora mosta Čiovo : diplomski rad - Holovka, Luka (L. Holovka, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu dan je opis i način rada sustava upravljanja mostom Čiovo koji se sastoji od sustava upravljanja prometnom signalizacijom mosta i sustava podizanja pokretnog dijela mosta. Napravljen je algoritam upravljanja koji se implementirao u programskom paketu tvrtke Siemens Tia Portal-u. Opisan je i detaljno obrađen napisan programski kod u Tia Portal-u.