Strojno učenje u autonomnom upravljanju vozilom : završni rad - Gulan, Marko (M. Gulan, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu se opisuje kako iskoristiti neuronsku mrežu za autonomno upravljanje vozilom. Objašnjeno je što su neuronske mreže i genetski algoritam i kako ih implementirati. Pokazano je kako genetski algoritam može poslužiti kao algoritam učenja neuronskih mreža. Rezultat rada je simulacija autonomnog upravljanja vozilom koja koristi tu mogućnost.