Web-trgovina sportske opreme : završni rad - Jalušić, Petar (P. Jalušić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad opisuje proces nastanka baze podataka i aplikacije za web-trgovinu. Baza je spremište podataka o korisnicima i njihovim narudžbama. Podaci se dodaju, brišu, izmjenjuju i dohvaćaju iz tablica. Prilikom prikaza na nekoj stranici podaci se često dohvaćaju i iz pogleda koji su namijenjeni korisnicima. U bazi postoje funkcije i okidači kako bi baza bila autonomnija. Web-trgovina je programirana u jeziku PHP koristeći radni okvir Laravel. Ostali korišteni jezici su HTML, CSS i JavaScript kako bi korisničko sučelje bilo ugodno za korištenje. Osim gostiju, u sustavu se nalaze registrirani korisnici i administratori.