Korištenje uređaja pokretanih Androidom u Internetu stvari : diplomski rad - Jančin, Luka (L. Jančin, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad se bavi korištenjem uređaja pokretanih Androidom kao pametnih uređaja u Internetu stvari. Opisuju se njihova svojstva i mogućnosti primjene u tom kontekstu. U sklopu rada razvijen je sustav koji demonstrira opisane funkcionalnosti.