Računalne igre kao upravljive komponente : završni rad - Indir, Ivan (I. Indir, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Objašnjeno je što su kognitivne igre te zašto pričamo o njima u kontekstu računalnih igara kao upravljivih komponenata. Dana su i dva primjera kognitivnih igara. Jedna kao primjer kontinuiranog računanja performansi, a druga kao primjer računanja performansi pri pojavi diskretnih događaja. Po tom uzoru, oblikovali smo programsko ostvarenje jedne igre koja kontinuirano računa performanse igrača (test praćenja) te jedne igre koja ih računa samo u diskretnim trenucima (go-no go).