Snimanje i pohrana signala dnevnih aktivnosti upotrebom senzorskog čvora s inercijskim senzorima : diplomski rad - Jaić, Dario (D. Jaić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog diplomskog rada je razvoj senzorskog čvora MUHA. Čvor mjerenjem inercijskih senzora akcelometrom, žirometrom i kompasom određuje orijentaciju u prostoru i preko Bluetooth protokola šalje podatke drugim čvorovima. Unaprijedio se rad SD kartice i implementirano je rješenje za prepunjenje SD kartica. Uspostavljeno je mjerenje napona baterija, a time i vrijeme do pražnjenja baterije. Svrha razvoja je imati senzorski čvor koji mjeri dnevne aktivnosti starijih ljudi i ima automatsku detekciju padova.