Povećanje brzine prebacivanja kanala u sustavu IPTV : završni rad - Karić, Dino (D. Karić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U radu su obrađivanje slijedeće teme: IPTV općenito, arhitektura IPTVa, usluge IPTVa, iskustvena kvaliteta, kvaliteta usluge, kašnjenje prebacivanja kanala.