Izgradnja kratkoročne karte leddar senzorima za autonomno parkiranje vozila : završni rad - Kotarski, Dominik (D. Kotarski, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad bavi se problemom izrade kratkotrajne mape solid-state LiDAR senzorima i pronalaska parkirnog mjesta temeljem iste. Implementirana je detekcija parkirnog mjesta u simuliranom okruženju i demonstrirana performansa solid-state LiDAR senzora. Također je obrađeno uhodavanje konkretnih senzora tvrtke Leddar u okviru sustava ROS i time omogućena migracija sustava na pravo vozilo.