Tehnike interaktivnog prikaza slika visoke rezolucije na Internetu : završni rad - Kartelo, Josip (J. Kartelo, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovim završnim radom opisane su mogućnosti i načini interaktivnog prikaza slika visoke rezolucije. Kroz teorijski dio opisuju se razne moguće inačice rješenja, ali i pružaju se uvidi u već postojeće aplikacije kao primjer korištenja gotovih tehnologija. Korištenjem pomno odabranih tehnologija i uporabom Microsoftovog radnog okvira ASP.NET MVC (Model-View-Controller) razvijena je web aplikacija koja omogućuje interaktivan pregled slika visoke rezolucije. Na kraju rada navedeni su postignuti rezultati, te je analizirana uspješnost implementacije svakog potrebnog dijela web-aplikacije.