Programska podrška za praćenje sredstava : završni rad - Kelemen, Jan (J. Kelemen, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisan proces razvoja programske podrške za praćenje sredstava. Definirano je što su osnovna sredstva za koja je potreban sustav praćenja. Napravljena je analiza postojećih rješenja za praćenje sredstava i na teorijskoj razini opisan proces specifikacije zahtjeva te konkretni zahtjevi za ovu programsku podršku. Predstavljen je korišteni model podataka dobiven iz analize zahtjeva i višeslojna arhitektura s podatkovnim, poslovnim i prezentacijskim slojem korištenjem arhitekturnog obrasca Model-Pogled-Upravljač. Napravljen je pregled funkcionalnosti razvijene web aplikacije za praćenje sredstava i pregled korištenih tehnologija i alata.