Umjeravanje dinamičkog vizijskog senzora s aktivnim pikselima : završni rad - Kontić, Anton (A. Kontić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisan je osnovni princip rada dinamičkog vizijskog senzora i senzora s aktivnim pikselima, te su popisane su moguće metode umjeravanja dinamičkog vizijskog senzora s aktivnim pikselima. Implementirana je metoda umjeravanja dinamičkog vizijskog senzora s aktivnim pikselima koja je primjenjiva i na obične dinamičke vizijske senzore koji nemaju integrirani senzor s aktivnim pikselima. Na kraju je metoda testirana, te su rezultati uspoređeni s rezultatima umjeravanja dobro poznatom metodom umjeravanja koja koristi senzor s aktivnim pikselima.