Izvedba manipulacijskih zadataka robota primjenom sustava s diskretnim dogadjajima : diplomski rad - Kopić, Lucija (L. Kopić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisano je modeliranje problema Hanojskih tornjeva Petrijevom mrežom i implementacija tog rješenja na Baxter robotu. Problem je modeliran i simuliran u alatu za simulaciju Petrijeve mreže za proizvoljan broj kolutova. Rješenje je implementirano na Baxter robotu za problem sa tri koluta ili manje. Korištenjem Optitrack sustava za lokalizaciju predmeta u prostoru dobivene su pozicije stupova i kolutova. Upravljanje robotom i izvedba pick and place radnji ostvarena je korištenjem ROS operacijskog sustava i Actionlib paketa.