Konvolucijske neuronske mreže : završni rad - Kopljar, Damir (D. Kopljar, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovome radu opisane su osnovne značajke svake neuronske mreže. Zatim je opisan rad konvolucijskih neuronskih mreža i pripadnog algoritma za učenje mreže. Uz rad izrađen je i programski kod koji omogućava izradu različitih konvolucijskih neuronskih mreža i njihovo učenje i testiranje. U radu su prikazana četiri primjera rada konvolucijskih mreža učenih i testiranih na bazi rukom napisanih brojeva MNIST. Na samome kraju opisani su i prikazani dobiveni rezultati.