Izrada sheme električnog razvoda u električnom automobilu : završni rad - Krešić, Ilija (I. Krešić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada bio je izrada sheme električnog razvoda električnog automobila Opel Kadett. Opisana je tehnička dokumentacija te njen crtežni dio. Također, opisan je električni razvod električnog automobila Opel Kadett, a navedeni su i kratko opisani najvažniji elementi glavnog i sporednog energetskog kruga. Prikazana je dispozicija električnih sustava unutar električnog automobila i opisane su trase glavnih kabela kroz električni automobil. Prikazan je raspored visokonaponske opreme u razvodnom ormaru jedan te položaj osigurača za pomoćne sustave unutar razvodnog ormara dva. Ukratko su opisane nacrtane električne sheme električnog razvoda. Same sheme priložene su u privitku B, dok je u privitku A priložen popis elemenata sadržan u električnim shemama.