Razvoj dodataka za analizu pitanja i ponašanja studenata za web-aplikaciju za testiranje studenata : završni rad - Kustura, Denis (D. Kustura, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Razvoj dodataka za analizu pitanja i ponašanja studenata za web-aplikaciju Edgar za testiranje studenata u JavaScript biblioteci za vizualizaciju podataka D3.js