Upravljanje dinamikom makete automobila : diplomski rad - Diklić, Vjekoslav (V. Diklić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovome radu opisan je detaljan razvoj makete vozila i razvoj sustava za njezino upravljanje na razliˇcitim podlogama (suhi i mokri asfalt i led). Maketa ima neovisno upravljanje momentima i zakretima svih kotaˇca. Sustav upravljanja implementiran je na Raspberry Pi 3 razvojnoj ploˇcici koriste´ci Robotski operacijski sustav (ROS).