Realizacija portala za potporu aktivnostima u judo sportu : završni rad - Lapat, Kruno (K. Lapat, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Tema završnog rada je Realizacija portala za potporu aktivnostima u judo sportu, a podrazumijeva izradu baze podataka te realizaciju webovske aplikacije. Baza podataka kreirana je pomoću relacijskog i ER modela, dok je implementirana u SQL Server LocalDB sustavu unutar kojeg se SQL naredbama upravlja relacijskim bazama. Programski jezici korišteni za realizaciju webovske aplikacije su C#, HTML, CSS te jQuery i Bootstrap od dodatnih tehnologija. Tijek izrade i implementacija baze podataka i webovske aplikacije su prikazani i opisani u ovom završnom radu.