Projektiranje i karakterizacija elektromagnetske kompatibilnosti audio pojačala D klase : završni rad - Major, Vedran (V. Major, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Definiran je način rada pojačala klase D, definiran je pojam elektromagnetske kompatibilnosti. Opisane su zadane norme za razine smetnji. Definirane su metode mjerenja vođenih i zračenih smetnji. Analizirana je električna shema i dizajn tiskane pločice. Opisani su uvjeti i parametri mjerenja te su prikazani rezultati mjerenja vođenih smetnji pomoću 150-Ohm metode i zračenih smetnji izmjerenih u TEM ćeliji. Provedena je analiza dobivenih mjerenja te usporedba s rezultatima iz drugog izvora.