Projektiranje pojačala za mjerenje električkog odziva neurona : završni rad - Matić, Mislav (M. Matić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu projektirano je pojačalo koje omogućava vjerno pojačanje električkog odziva neurona s obzirom na frekvencije i oblik signala. U teoriji se obrađuju tehnološke karakteristike elektroda i oblici napona koji se javljaju u biološkom tkivu pri vođenju impulsa na neuronima. Pojačalo je projektirano u programu ADS te je analizirana ovisnost o parametrima pojačala u svrhu optimizacije pojačala.