Strojna provjera pravopisa u obrascima na stranicama weba : diplomski rad - Miličić, Nikola (N. Miličić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu obrađena je tema strojne provjere pravopisa na stranicama weba korištenjem proširenja za preglednike weba. Izrađeno proširenje koristi sustav Hašek za ispravljanje teksta, međutim, opisanu arhitekturu moguće je primijeniti na bilo koji sustav za ispravljanje koji omogućuju razmjenu podataka putem REST API-ja.