Web-usluga za suradničko izvještavanje o cijenama trgovačkih proizvoda : završni rad - Modrušan, Antun (A. Modrušan, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je ostvarenje programskog sustava za suradničko izvještavanje o cijenama proizvoda. Sustav je ostvaren kao povezana cjelina tri dijela: web-poslužitelja, Android aplikacije i baze podataka. Sustav je zasnovan na doprinosu korisnika te implementira algoritme održavanja vjerodostojnosti korisničke informacije kako bi korisnici znali koliko je pouzdana koja informacija. Korisnička informacija može se ocijeniti kao pozitivna ili negativna, a utječe na ocjenjenog korisnika ovisno o vjerodostojnosti korisnika ocjenjivača.