Programski modul za pretvaranje podataka računa u različite izlazne formate : diplomski rad - Novak, Tin (T. Novak, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog diplomskog rada prikazani su koraci implementacije programskog modula za pretvaranje podataka računa u format e-Računa. Opisani su procesi, norme i standardi korišteni u elektroničkom poslovanju te je opisana struktura e-Računa kreiranog prema specifikaciji Povjerenstva za e-Račun Republike Hrvatske. Detaljno je objašnjen korišteni model baza podataka te su opisane sve novokreirane tablice koje omogućuju konfigurabilno generiranja e-Računa. Na samom kraju opisana je procedura napisana u proceduralnom jeziku PL/SQL koja pretvara podatke računa u format e-Računa koristeći kreirane tablice u bazi podataka.