Simulacija autonomnog parkiranja vozila : završni rad - Nuić, Hrvoje (H. Nuić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad implementira simulaciju vožnje i parkiranja automobila voženu neuronskom mrežom. Obrađen je postupak izrade simulacije automobila, izrade neuronske mreže, te je objašnjen algoritam propagiranja ulaznih podataka i unazadnog širenja kod neuronskih mreža. Korisnik može tipkovnicom upravljati automobilom, odvezenom vožnjom utrenirati neuronsku mrežu, te ju pustiti da izvede naučeni manevar.